top of page

Hälsotips för att skapa schyssta rutiner!Att skapa och bibehålla schyssta rutiner för hälsa och välmående kan ibland vara en utmaning. Jag vill hjälpa dig på vägen och delar därför med mig av en PDF med hälsotips där för att hjälpa dig på vägen skapa och bibehålla schyssta rutiner med fokus på hälsa och välmående.


Det är helt kostnadsfritt och du behöver inte lämna någon e-postadress för att ladda ner det!

Innehåll

  • 4 träningsprogram (med kroppsvikt, gummiband, partner och för förbättrad löpteknik).

  • Två avslappningsövningar

  • Tips på appar för avslappning och träning

  • Hälsobingo och pausbingo

  • Tips på aktiva aktiviteter

  • Recepttips

  • Övriga lästips och övningar

Min förhoppning är att det kan hjälpa dig på vägen att hitta ditt sätt att må bra och att det kan bidra till en hälsosam och välmående vardag!


”Schyssta rutiner” är helt kostnadsfritt! Du behöver inte heller uppge någon mejladress för att få det men delar du det vidare ser jag gärna att du hänvisar till Hållbar Hälsovård :)

Vill du ha ett personligt upplägg eller mer stöd?

Vi har alla olika förutsättningar och behov så ett generellt upplägg är inte alltid det som passar. Kanske känner du att du behöver mer stöd och coaching i vardagen? Då kan du använda mig som coach och bollplank t.ex. nu under sommaren eller välja mer anpassade upplägg.


Prisexempel: Onlinecoaching med veckovis avstämning, första månaden 1 450 kr, därefter 950 kr/månad. Coachingen kan kombineras med promenadträffar i Uppsala, pris från 1450 kr/månad. Just nu kan du även boka en kostnadsfri konsultation för att se hur onlinecoaching fungerar och för att se hur vi "passar ihop"! :) Boka din konsultation här!


Hör av dig för mer information!


/Saga Manby

0723-292028

Comments


bottom of page