top of page
  • Saga Manby

HälsobingoAtt skapa motivation till rörelse och att göra hälsosamma val verkar för vissa gå på automatik, för andra är det svårare och kan krävas mer. Oavsett hur det är för dig så hoppas jag att ett hälsobingo kan vara en rolig grej för dig!


Jag har skapat ett hälsobingo i förhoppning om att det kan bidra med lite motivation för att göra hälsosamma val. Gör det själv eller varför inte utmana någon i familjen, en vän, bekant eller en kollega? Vem får först en rad? Vem fyller först hela brickan? Kanske vill du fundera ut en liten belöning som du ska få när du fyllt brickan. Kanske något som behövs för att göra träningen lättare? En tacksamhetsdagbok eller annat som kan motivera?


Du kan antingen välja en bestämd period att genomföra bingo på, t.ex. en månad eller ett par veckor eller göra det i din egen takt. Välj det som passar dig.


Du kan ladda ner hälsobingot via länken nedan. Vill du ha det skickat till dig som PDF för att kunna dela det till andra kan du skicka ett mejl till mig på saga.manby@hallbarhalsovard.se så skickar jag det till dig.


Kommentarer


bottom of page