top of page

Förbättra löptekniken


Äntligen har jag hittat tillbaka till kärleken för att springa!


Jag har tidigare haft problem med mitt knä till och från och känt mig begränsad när det kommer till att springa då jag ofta får ont. Men nu har jag börjat med att stärka upp och träna mer allsidigt vilket jag tror hjälper även löpningen!


Jag har börjar köra lite yoga hemma (för nybörjare), jag högintensiv styrketräning, jag springer/joggar minst ett par-tre gånger i veckan. I mina styrketräningspass försöker jag även få in övningar som bidrar till att förbättra min löpteknik och löpfysik.


Delar här med mig av ett program med några övningar som kan stärka upp din löpfysik. Programmet fokuserar på att förbättra din spänst, styrka och uthållighet.


Vill du ha ett individuellt träningsprogram eller ett bollplank när det kommer till kost, träning eller hälsa? Kontakta mig så pratar vi mer om hur det skulle kunna se ut!


Jag hoppas att vi ses ute i spåret!

/Saga ManbyComments


bottom of page