top of page
Top
köket

Kostrådgivning, kostplaner och stöd för en hållbar och hälsosam livsstil!  

Hälsocoaching.jpg

 Kostschema

Individanpassat kostschema

Tips på livsmedelsval och måltidsplanering
Tillgång till app* (6 månader)

 

Pris; 1 450 kr


Passar dig som vill ha konkreta tips och råd men som vill klarar dig själv. Kan kompletteras med coaching online eller i Uppsala för att få ut mesta möjliga och få hjälp och stöd på vägen.

*Du får tillgången till appen "Nutritiondata kost & träning" där ditt kostschema finns. I appen finns även näringsberäknade recept, kost- och träningsdagbok samt eventuella träningsprogram. 

Mest populär!
Coaching

Onlinecoaching

Individanpassad kostplan utifrån dina målsättningar och önskemål
Uppföljning veckovis i 6 veckor

Tillgång till app* (6 månader) 


Pris: 3 450 kr

Med löpande coaching ges du verktyg och kunskap för att klara dig på egen hand och målsättningen är att du ska känna dig trygg i dina kostval. Coachingen ökar dina chanser att skapa hälsosamma vanor och en hållbar förändring. 

*Du får tillgången till appen "Nutritiondata kost & träning" där ditt kostschema finns. I appen finns även näringsberäknade recept, kost- och träningsdagbok samt eventuella kostscheman och träningsprogram. Uppföljningen/coachingen sker via appens chatfunktion och kan kompletteras med telefon/videosamtal vid önskemål. 

kostanalys

Kostschema & kostanalys 

Kostregistrering, 5-7 dagar

Kostanalys inkl. PDF med detaljerat näringsintag

Feedback & förändringsförslag

Kostschema

Tips för livsmedelsval och måltidsplanering

Tillgång till app* (6 månader)

Pris; 2 450 kr


Passar dig som vill synliggöra ditt nuläge och som vill ha konkreta tips och råd men som vill klarar dig själv. Kan kompletteras med coaching online eller i Uppsala för att få ut mesta möjliga och få hjälp och stöd på vägen.

*Du får tillgången till appen "Nutritiondata kost & träning" där du gör din kostregistrering och där ditt kostschema finns. I appen finns även näringsberäknade recept, kost- och träningsdagbok samt eventuella träningsprogram.

Vad innebär det att få stöd från mig? 

Att ha mig som coach betyder att du har ett bollplank och stöd på vägen mot dina mål och du ges rätt förutsättningar att nå dina mål och verktyg för att skapa förändrade vanor och en hållbar hälsa.
 

Coachingen utgår alltid från dig, dina förutsättningar, målsättningar och din vardag. Fokus och vad vi arbetar med varierar beroende på dina behov, områden kan t.ex. vara kost och vardagsrörelse, hur du skapar en hållbar livsstil, viktnedgång, muskeluppbyggnad, sömn och återhämtning etc. Kostscheman och råd anpassas baserat på t.ex. din tid, kunskap och intresse för matlagning.

 

Beroende på hur mycket stöd du vill ha finns det olika alternativ, antingen med coaching - om du vill ha ett bollplank och stöd längst vägen eller utan - om du känner att du klarar dig bra på egen hand och enbart vill ha konkreta råd och tips för att skapa rutiner i vardagen eller ett kostschema under en period.

Eventuella kostschemat anpassas efter dina målsättningar oavsett om det är viktnedgång, ökad muskelmassa, förbättrade rutiner i vardagen, en balanserad livsstil eller annan målsättning. Kostschemat anpassas även efter dig och din vardag (tid, budget, kunskap, matpreferenser och intresse för matlagning m.m.), allt för att det ska passa dig så bra som möjligt.

Du får tillgång till ditt kostschema via appen Nutritiondata Kost & Träning. 

 

Har du flera funderingar så hittar du svar under FAQ eller genom att kontakta mig!
 

Bot
bottom of page