KOST

Kostscheman, kostanalyser, kostrådgivning och coaching.

Vill du ha hjälp med att skapa hållbara kostvanor och en hållbar livsstil? Vill du lära dig hur mycket du ska äta, vilka råvaror du ska välja och hur ofta du ska äta för att må bra och för att nå dina mål?

Då är KOST ett alternativ för dig. Beroende på hur mycket stöd du vill ha finns det olika alternativ, antingen med coaching - om du vill ha ett bollplank och stöd längst vägen eller utan - om du känner att du klarar dig bra på egen hand och bara vill ha ett kostschema och råd för att skapa rutiner i vardagen.
 

Hälsocoaching.jpg

 Kostschema

Individanpassat kostschema

Livsmedelstips

Tips för måltidsplanering
Tillgång till kost-app med näringsberäknade recept m.m. (60 dagar)


 

Pris; 1 450 kr

Se ytterligare info under "mer om kost" nedan. 

 

Mest populär!
Coaching

Onlinecoaching

Personlig rådgivning

Löpande support 

+ övrigt innehåll efter behov t.ex. kostschema, träningsprogram, veckovis avstämning etc.
Tillgång till kost-app 
med recept m.m. (4 månader)


Prisexempel uppstart; 1 950 kr

kostanalys

Kostschema & kostanalys 

Kostregistrering, 5 dagar

Kostanalys inkl. PDF med detaljerat näringsintag

Feedback på nuvarande kost
Förändringsförslag

Kostschema

Tips för måltidsplanering

Tillgång till kost-app med recept m.m. (4 månader)

Pris; 2 450 kr

MER OM KOST

Onlinecoaching

Att ha mig som coach betyder att du har ett bollplank och stöd på vägen mot dina mål och du ges rätt förutsättningar att nå dina mål och verktyg för att skapa förändrade vanor och en hållbar hälsa. Du har ett bollplank och stöd på vägen och får verktyg och förutsättningar för att nå dina mål.
 

Coachingen utgår alltid från dig, dina förutsättningar, målsättningar och din vardag. Fokus och vad vi arbetar med varierar beroende på dina behov, områden kan t.ex. vara kost och vardagsrörelse, hur du skapar en hållbar livsstil, viktnedgång, muskeluppbyggnad, sömn och återhämtning etc. Kostscheman och råd anpassas baserat på t.ex. din tid, kunskap och intresse för matlagning.

Du har tillgång till allt som ingår i HÄLSOCOACHING och anpassningar görs baserat på behov som t.ex. individanpassat kostschema för dina behov och målsättningar, träningsprogram och motionsscheman etc.

Prisexempel
Uppstart inkl. 60 minuters coaching/rådgivning, 30 dagars onlinestöd inkl. 30 minuters digitala check-ins veckovis; 1 950 kr inkl. moms.

Pris varierar baserat på upplägg (antal träffar/avstämningar per månad, plats, omfattning och innehåll.

Kostschema

Kostschemat anpassas efter dina målsättningar oavsett om det är viktnedgång, ökad muskelmassa, förbättrade rutiner i vardagen, en balanserad livsstil eller annan målsättning. Kostschemat anpassas även efter dig och din vardag (tid, budget, kunskap, matpreferenser och intresse för matlagning m.m.), allt för att det ska passa dig så bra som möjligt.

Observera att kostschemat inte är ett schema med fasta måltider för de olika dagar utan ett schema med flera alternativ baserade på dina behov där du själv kombinerar ihop till dagens måltider genom att välja bland olika frukost, mellanmål, lunch och middagar utifrån mål med dina närings- och kaloribehov.

P.g.a. hög belastning levereras kostschemat inom 10 arbetsdagar från inskickat formulär eller konsultation.

Kostanalys
För att synliggöra din nuvarande kost genom att du registrerar allt du äter under 5 dagar och får en detaljerad analys över nuvarande kost samt feedback och förändringsförslag för att nå dina målsättningar. 

Har du flera funderingar så hittar du svar under FAQ eller genom att kontakta mig!